سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش را بجویید؛ هرچند در چین باشد . جستجوی دانش بر هر مسلمانیواجب است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :29
بازدید دیروز :54
کل بازدید :59282
تعداد کل یاداشته ها : 159
103/2/26
1:3 ع

لیست تقویم تعطیلات در سال 97


 

  • لیست تقویم تعطیلات در سال 97

    لیست تعطیلات در سال 97

    به گزارش سایت دلنا با تقویم تعطیلات چهار روزه در سال 97 همراه شما هستیم…..

     تقویم تعطیلات چهار روزه در سال 97

    تقویم تعطیلات چهار روزه در سال 97

    لیست تقویم تعطیلات در سال 97

    ??شنبه 11 فروردین مصادف است با 13 رجب زادروز حضرت علی (ع) و تعطیل.

    یک روز قبل از آن جمعه است و دو روز بعد از آن هم 12 و 13 فروردین که به‌مناسبت سالگرد رفراندوم جمهوری‌اسلامی و سیزده ‌به ‌در هرساله تعطیل است؛

    یعنی چهار روز تعطیلی برای کارمندان.

    ?? شنبه 25فروردین مصادف است با مبعث پیامبر اسلام و تعطیل است.

    دو روز پیش ‌از آن پنج‌شنبه و جمعه، هم دستکم در تهران مراکز آموزشی و ادارات جز بانک‌ها تعطیل‌اند؛ سه روز تعطیلی.

    ?? چهارشنبه 12اردیبهشت نیمه ‌شعبان و ولادت امام ‌زمان(عج) است.

    فردا و پس‌فردای آن هم پنج‌شنبه و جمعه است و برای کارمندان و دانش‌آموزان سه روز تعطیل است.

    ??و اما: دوشنبه 14خرداد که به ‌مناسبت رحلت امام‌خمینی تعطیل است

    و سه‌شنبه هم به ‌مناسبت سالگرد 15خرداد باز هم تعطیل.

    فردای آن‌روز، چهارشنبه، 16خرداد است و مصادف با 21رمضان، روز شهادت امام علی(ع) و تعطیل رسمی.

    17 و 18 خرداد، پنج‌شنبه و جمعه است و یعنی پنج ‌روز از یک هفته برای کارمندان و دانش‌آموزان تعطیل است.

    ??جمعه 25خرداد احتمالا عید فطر است.

    تعطیلات عید فطر در ایران دو روز است و بنابراین شنبه 26خرداد هم تعطیل است.

    پنج‌شنبه هم مدارس و بسیاری از اداره‌ها تعطیل‌اند: یعنی سه‌روز تعطیلی.

    ??چهارشنبه 31 مرداد هم عید قربان است. با احتساب پنج‌شنبه و جمعه پس‌از آن سه روز تعطیلی در انتظار مردم است.

    ?? 28ماه صفر، رحلت پیامبراسلام، چهارشنبه 16آبان است و پس‌از آن دو روز آخر هفته هم مطابق معمول تعطیل است: سه روز تعطیلی.

    ??پس ‌از جمعه 19بهمن، شنبه 20 بهمن، شهادت حضرت زهرا است

    و دوشنبه هم 22 بهمن سالگرد پیروزی انقلاب و تعطیل رسمی.

    اگر دولت یا نهادهای دیگر، یک‌شنبه 21بهمن را به‌‌عنوان بین التعطیلی، تعطیل اعلام کنند

    ، از پنج‌شنبه 18بهمن تا 22بهمن، پنج ‌روز تعطیل خواهیم بود.

    لیست تقویم تعطیلات در سال 97


  
  

قاچاق 5 درصدی سیگار در کشور


 

  • قاچاق 5 درصدی سیگار در کشور

    به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا؛ معاون مدیرکل مبارزه با قاچاق کالاهای هدف گفت: در حال حاضر 90 درصد سهم بازار سیگار از طریق تولید داخل، پنج درصد از مجرای واردات و پنج درصد باقیمانده به شکل قاچاق تأمین می­‌شود.

    رضا موسی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، به ارائه توضیحاتی درباره آخرین وضعیت قاچاق مواد دخانی پرداخت و اظهار کرد: برابر برنامه پنجم توسعه (تبصره 3 ماده 102) واردات سیگار ممنوع و دولت مکلف شد نیاز کشور را با همان برند اصلی از طریق تولید داخل تأمین کند و تا پایان سال پنجم برنامه توسعه، واردات سیگار را به صفر برساند. بر همین مبنا واردات سال به سال کمتر شد و سهم خود را به تولید داخل داد؛ نه به قاچاق.

    معاون مدیرکل مبارزه با قاچاق کالاهای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا با بیان اینکه بخشی از تولیدات داخل به کشورهای دیگر نیز صادر می­‌شود، افزود: سیاست گذاری درست، برنامه­ ریزی دقیق، اجرای صحیح و کنترل مناسب باعث شد در حوزه محصولات دخانی به ویژه سیگار، ممنوعیت واردات منجر به قاچاق نشود بلکه افزایش تولید را داشته باشد.

    به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین آمار، تعداد واحدهای حقیقی و حقوقی توزیع‌کننده محصولات دخانی 1256 مورد در سطح استانی و سراسری است.

    تعداد واحدهای تولیدکننده دخانی در پایان سال جاری در بخش سیگار 16 و در بخش تنباکو 27 مورد بوده که جمعا به تعداد 43 واحد فعال در این حوزه می‌رسد. این در حالی است که تعداد واحدهای تولیدی در مدت مشابه سال گذشته 32 مورد بوده است.

    نکته دیگر آنکه طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت مالیات بر دخانیات در تمام کشورها باید تا 70 درصد افزایش یابد تا میزان مصرف آن کاهش پیدا کند، اما ایران هنوز موفق به اجرای این توصیه نشده است.


  
  

درمان آلزایمر با شناسایی ترکیبی جدید


 

  • درمان آلزایمر با شناسایی ترکیبی جدید

    متخصصان علوم پزشکی در یک آزمایش تازه ترکیبی را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند از آسیب دیدن مغز موش‌ها جلوگیری کند.

    به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا؛ متخصصان با بیان اینکه این ترکیب شکلی از ویتامین B-3 است اظهار داشتند: یافته‌های بدست‌ آمده از تاثیر این ترکیب نشان دهنده احتمال دستیابی به روش درمانی جدید برای مقابله با بیماری آلزایمر در انسان است.

    پیش از این ویتامین B-3 به عنوان جایگزینی برای درمان بیماری آلزایمر معرفی شده بود. همچنین در یک مطالعه دیگر مشخص شده بود مقدار زیادی نیکوتینامید یا همان ویتامین B-3 حافظه از دست رفته موش‌ها ناشی از بیماری آلزایمر را احیا می‌کند.

    هر چند در این بررسی متخصصان آمریکایی بر تاثیر نیکوتینامید ریبوسایت (NR) که نوعی از ویتامین B-3 است بر آسیب‌های مغزی ناشی از بیماری آلزایمر در موش‌ها توجه کردند. آنها همچنین نشان دادند چگونه NR بر توانایی مغز در بازیابی و اصلاح DNA تاثیر می‌گذارد.

    به گفته متخصصان وجود عیب و نقص در توانایی مغز برای اصلاح DNA موجب عملکرد اشتباه در سلول‌های میتوکندری می‌شود که در نتیجه آن نارسایی عصبی و تولید عصب کمتر را به دنبال دارد. اما NR در سلامت میتوکندری، “خود نوسازی” سلول‌های بنیادی و مقاومت استرسی عصبی نقش حیاتی دارد.

    در این بررسی محققان آمریکایی NR را به آب مصرفی موش‌هایی که در معرض ابتلا به اختلال عصبی پیش رونده بودند، اضافه کردند. پس از مدت سه ماه مغز این موش‌ها و سلامت شناختی آنها با موش‌هایی که تحت کنترل بودند مورد مقایسه قرار گرفت.

    به گزارش مدیکال نیوز تودی، آنها مشاهده کردند موش‌هایی که تحت درمان با NR قرار گرفته بودند میزان پروتئین “تاو”(عامل موثر در بروز آلزایمر) در مغز آنها و نیز آسیب DNA کمتر بوده است.


  
  

آلودگی هوا و تنفس های سخت


 

  • آلودگی هوا و تنفس های سخت

    جمعی از خبرنگاران حوزه سلامت در واکنش به معضل آلودگی هوا که سلامت مردم را به مخاطره انداخته است با صدور بیانیه‌ای از مسئولان خواستند برای نجات مردم از آسیب بیشتر اقدام کنند.

    به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ متن بیانیه خبرنگاران حوزه سلامت به این شرح است:

    آلودگی هوای پایتخت و برخی کلانشهرها باز هم از مرز ناسالم عبور کرد. این وضعیت روزهای متمادی مدارس را تعطیل و نفس مردم را تنگ کرد. وضعیتی که بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شهروندان تاثیر بسیار خواهد گذاشت و قدر مسلم به افزایش هزینه‌های نظام سلامت منجر خواهد شد.

    آلودگی هوا برای مردم تهران و کلانشهرهای کشورمان، موضوع تازه‌ای نیست و در سال‌های اخیر به ویژه در فصل سرما، زندگی و سلامت مردم را در همه ابعاد مختل می‌کند.سرفه‌ها و خس خس سینه‌ها بیشتر شده، چشم‌ها می‌سوزد، خستگی و بی حوصلگی بیشتر شده و بیماری‌های قلبی و تنفسی تشدید شده است.

    ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون که اکنون آلاینده اصلی هوای کلانشهرهاست در ریه‌ها جا خوش می‌کند و فاجعه‌ای را به دست خود رقم می‌زنیم که مثل آتش زیر خاکستر است.

    بیماری‌های جسمی تنها ارمغان هوای آلوده نیست؛ شاخص‌های سلامت روان هم از این بلای عادی شده،تاثیر می‌گیرند. استرس، افسردگی و اضطراب مردم در این روزها بیشتر شده و عصبانیت، بگومگو و مشاجره‌ها و  بوق های مکرر خودروها در این روزهای آلوده بیشتر است.

    معاون وزارت بهداشت به استاندار تهران نامه می‌نویسد که ادارات با دو ساعت تاخیر آغاز به کار کنند اما مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد، فقط طرح زوج و فرد است که از در منازل اجرا می‌شود اما اتومبیل‌های بی‌کیفیت، موتورسیکلت‌های دودزا همچنان در خیابان های پایتخت جولان می دهند و کامیون های فرسوده شب ها شهر را به تصرف خود در می آوردند تا صبح های کدر شهر را رقم بزنند.

    عمق فاجعه این‌جاست که رئیس سازمان محیط زیست نیز به خودروسازان و مافیای خودروسازی می‌تازد و می‌گوید که حتی زور رئیس جمهوری نیز به آن‌ها نمی‌رسد.
    مردم جنوب و غرب کشور نیز ماههاست، در خاک زندگی می کنند و گرد و غبار جزئی از زندگی روزمره شان شده است، مردمانی مظلوم که صدایشان به جایی نمی رسد و فریاد رسی ندارند.
    اگر معتقدیم، سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی‌کند مگر آنکه خودشان بخواهند، پس باید پرسید چرا نمی‌خواهیم، این بلای همیشگی را برطرف کنیم و چرا مسئولان شهری، کشوری و ملی کاری نمی کنند و صرفا به اقدامات لحظه‌ای و روزانه بسنده می‌کنند.

    سیستم حمل و نقل شهری جوابگوی مردم نیست، آنهایی هم که هستند اعم از اتوبوس و مینی بوس و ون و کامیون و وانت و موتورسیکلت و هر چه هست خود عامل آلودگی هستند. خودروهای داخلی آلاینده اند، بنزین و گازوئیل ها کیفیت ندارند، کارخانه های اطراف کلانشهرها بدون استاندارد سازی و استفاده از صافی های کاهنده آلودگی سرجایشان هستند. همه نشسته اند و وزیدن باد و باریدن باران را از آسمان می خواهند.

    راه حل‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، از نوسازی و توسعه سیستم حمل و نقل عمومی گرفته تا استانداردسازی خودروها، بنزین، گازوییل و دور کردن صنایع آلاینده از محیط زندگی مردم تا استفاده از فناوری‌های نوین برای کاهش آلاینده‌ها و سایر راه حل‌ها را می‌دانیم، اما منتظر معجزه نشستیم و کاری نمی‌کنیم. مردم نیز مانند مسئولان چشم به آسمان دارند.
    گاهی استفاده از الگوهای کشورهای پیشرفته آن‌قدرها هم بد نیست؛ می‌توان از کشورهای موفق جهان الگو گرفت، مطالعه کرد، تحقیق کرد و دید که آنها چه کردند. آنان که می دانند چرا کاری نمی کنند و آنان که نمی دانند چرا پشت میز نشسته اند.

    خبرنگاران حوزه سلامت برای دومین بار از مسئولان می خواهند از ناامیدی و وعده های دور دست فاصله بگیرند و از همین امروز شروع کنند تا سال آینده با امروز متفاوت باشد. به ارائه اخبار ناقص، قطره چکانی و دیرهنگام پایان دهند. گر چه اطلاعات مربوط به آلاینده‌های هوا به خاطر نبود دستگاه‌های سنجش کافی در شهرها و حتی مناطق مختلف پایتخت به درستی سنجیده نشده و آمار دقیق و کاملی از میزان آلودگی در اقصی نقاط کشور اعلام نمی‌شود.

    خبرنگاران حوزه سلامت از روسای قوای سه گانه، وزرای دولت، نمایندگان مجلس، شهرداران، اعضای شوراهای شهر، متولیان تولید و پایش خودروها و صنایع، برنامه ریزان توسعه کشور، دانشگاهیان می‌خواهند از همین امروز همت مضاعفی انجام بدهند و فکری به حال نفس مردم کنند.

    امضا کنندگان دومین بیانیه خبرنگاران حوزه سلامت درباره آلودگی هوا؛

    مریم مهران راد، امیر پروسنان، یاسمن قاسمی، افشین شاعری، فائزه نجارزادگان، نسیم قرائیان، محمد شفیعی، علیرضا وهاب زاده، یاسر مختاری، سارا امیری، سمانه زین العابدین، سادات حسینی خواه، ریحانه شاهسون، محمد رضازاده، معصومه حیدری پارسا، مهرو ماهر، شادی مکی، سمانه جعفری، سمانه نجارزادگان، علی رمضان پور، مرجان قندی، فریبا خان احمدی، فتانه انفرادی، ملیحه شفیعی، ناهید حاجی خانی، شعیب شاه زمانی، مهرنوش زارعی هنزکی، محمد حسین نجاتی، مهناز بیرانوند، مرضیه منگلی، عارف چراغی، سمیرا حسینی، زهرا سادات خوشحالی ، راحله مهربان،
    هانیه جلیل نژاد، زهرا سادات خوشحالی، راحله مهربان، لیلا شاهی، محمد پاکزاد، محمد نسیمی، هادی دهقانی، دنیا عیوضی، محمد آزاد و مژگان زینلی پور، حبیب احسنی پور


  
  
<      1   2   3   4